Meny
Langbord dekket til selskap med hvit duk, lysestaker og blomsteroppsatser.

Selskap

Planlegger du bryllup, konfirmasjon, dåp eller en annen stor feiring? Vi i De Bergenske har lang erfaring som vertskap og vi gjør det vi kan for at dere skal få en fantastisk dag. Vi har flotte lokaler i ulike størrelser med unik atmosfære. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg med planleggingen.

Flott lokale med lilla lyseffekter i tak og vegger, runde bord dekket med hvite duker

VÅRE SELSKAPSLOKALER

Vi har selskapslokaler i mange ulike stiler og størrelser. Våre dyktige medarbeidere hjelper gjerne med å finne riktig lokale til akkurat ditt arrangement. Vårt største selskapslokale, Terminus Hall, har en kapasitet på 250 gjester. Alle våre lokaler har sentral beliggenhet i Bergen sentrum.

Bord pyntet til selskap med vinglass, hvite servietter, hvit duk og blimeroppsats i lilla.

Feiring av bursdag eller jubileum?

Skal du feire et jubileum i år? Har du feringen hos De Bergenske er det bare til å lene seg tilbake og komme til dekket bord. Hos oss kan du samle venner og familie og nyte god, kortreist mat i særegne omgivelser i Bergen sentrum. Velkommen til minneverdige feriringer hos De Bergenske.

Brun tallerken med rødt kjøtt og tilbehør.

Selskapsmenyer

Hos De Bergenske får du smaksopplevelser basert på kortreist, lokalt håndverk. Du kan velge blant annet mellom smakfulle selskapsmenyer, og uformell tapas. Er det ønskelig med en egen meny for akkurat ditt selskap, så er dette selvfølgelig også mulig.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.