Meny

Selskap

Planlegger du bryllup, konfirmasjon, dåp eller en annen stor feiring? Vi i De Bergenske har lang erfaring som vertskap og vi gjør det vi kan for at dere skal få en fantastisk dag. Vi har flotte lokaler i ulike størrelser med unik atmosfære. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg med planleggingen.

Festlokale med runde bord dekket til selskap med hvite duker.

VÅRE SELSKAPSLOKALER

Vi har selskapslokaler i mange ulike stiler og størrelser. Våre dyktige medarbeidere hjelper gjerne med å finne riktig lokale til akkurat ditt arrangement. Vårt største selskapslokale, Terminus Hall, har en kapasitet på 250 gjester. Alle våre lokaler har sentral beliggenhet i Bergen sentrum.

Oppdekket bord med hvit duk og blomster.

Feiring av bursdag eller jubileum?

Skal du feire et jubileum i høst eller vinter? Har du feringen hos De Bergenske er det bare til å lene seg tilbake og komme til dekket bord. Hos oss kan du samle venner og familie og nyte god, kortreist mat i særegne omgivelser i Bergen sentrum. Velkommen til minneverdige feriringer hos De Bergenske.

Utvalg av råvarer som fisk, kjøtt og grønnsaker

Selskapsmenyer

Hos De Bergenske får du smaksopplevelser basert på kortreist, lokalt håndverk. Du kan velge blant annet mellom smakfulle selskapsmenyer, og uformell tapas. Er det ønskelig med en egen meny for akkurat ditt selskap, så er dette selvfølgelig også mulig.

Tallerken pyntet til jul med rød sløyfe.

Julebord hos De Bergenske

Hos De Bergenske får du klassisk julestemning med et julebord som passer akkurat dine behov. Dere kan være for dere selv i eget lokale eller sitte i felles restaurant.

Vi har i 100 år skapt julestemning for bedrifter og vennegjenger. Med julepyntede lokaler, matopplevelser i topp klasse og en varm atmosfære ønsker vi velkommen til flotte førjulsopplevelser.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.