Meny

Vilkår gavekort

Våre gavekort kan kjøpes som elektroniske gavekort som sendes enten via e-post eller SMS.

Kjøp og bruk

Gavekort kan kjøpes på våre hjemmesider og på våre hoteller og spisesteder. I henhold til lov er maks beløp på elektroniske gavekort er 10 000 kr. Våre gavekort er gyldig i 1 år fra kjøpsdato og kan ikke forlenges. Ubrukte gavekort refunderes ikke.

Gavekortet kan brukes på våre hoteller og spisesteder, med unntak av BARE Restaurant og Bare Natur, ved å vise frem QR/BAR koden. Gavekortet kan brukes på de varer og tjenester som er spesifisert på gavekortet og på de av våre lokasjoner som står oppført på gavekortet. Ved bruk av delbeløp på gavekortet vil restbeløpet bli værende og kunne brukes senere.

Hvis du mister eller blir frastjålet gavekortet vil eventuelt misbruk av gavekortet ikke erstattes. Du kan imidlertid hente frem elektroniske gavekortet igjen ved å kontakte oss.

Angrefrist

Om du er forbruker, gjelder 14 dagers angrerett ved kjøp av gavekort på nettsiden. Angrerett innebærer at du kan angre kjøpet av gavekortet uten å oppgi noen grunn. Ved godkjent bruk av angreretten, tilbakebetales kjøpet av gavekortet. Angreretten må benyttes innen 14 dager etter datoen da gavekortet ble kjøpt og brukte gavekort kan ikke angres. Gavekort kan ikke byttes mot kontanter, og kjøp av gavekort kan ikke gjøres om.

Personopplysningsansvarlig og kontaktopplysninger

Vi bruker Diggecard som teknisk partner for levering av våre gavekorttjenester. De er vår databehandler, og personopplysninger og kontaktopplysninger som hentes inn er beskrevet i deres Privacy Policy  Ved kjøp av gavekort aksepterer du overføring av data til dem og bruk i henhold til dette.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.