Møte og konferanse

De Bergenske har 30 møterom i ulike størrelser sentralt i Bergen. Vi har fleksible løsninger og skreddersyr din konferanse eller mindre arrangement etter dine ønsker og behov. Vi hjelper deg med planleggingen, og tilbyr pauseområder med kaffe eller bærekraftig og god lunsj.

Grand Bergen – for alle feiringer

Grand Bergen er et populært sted for feiring av runde dager, brylluper, konfirmasjoner og dåp. Lokalene er også nyrenovert med førsteklasses teknisk utstyr, og dermed også perfekt for de fleste jobbarrangement. Vår største sal, Store Festsal, har plass til 300 deltakere.

Bergen Børs Hotel – eksklusivt og sentralt

På Bergen Børs Hotel er det fire møterom med kapasitet på opptil 30 personer i det største møterommet, Fløien. Dere får tilgang til felles pauseområde hvor gjestene kan forsyne seg med kaffe, te, vann og pausemat. I tillegg kan Frescohallen benyttes til store fester eller arrangement.

Grand Hotel Terminus – fleksible møter

Totalt er det 15 fleksible møterom og konferanselokaler på Grand Hotel Terminus. Stilen er klassisk eller moderne, og vi har alt fra mindre intime møtelokaler til konferansesalen, Terminus Hall. Her kan det samles opptil 370 deltakere.

Zander K Hotel – urbant med kortreist mat

Zander K Hotel har et fleksibelt konferanserom som kan deles inn i tre mindre rom. Dermed kan vi tilrettelegge for bedriftsmøter i de fleste varianter. Er hele lokalet i bruk, er det plass til 132 deltakere i kinooppsett. Dere har tilgang til pauseområde med kaffe, te, og kortreist pausemat.

Inspirasjon til møtet

Opplevelser

De aller beste fotturene i Bergen: – Helt fantastisk utsikt

Opplevelser

Derfor er Bergen sentrum Aashilds favorittsted

Opplevelser

Her finner du verdens vakreste Munch-samling

Opplevelser

Blomstereksperten: – Byfjellene i Bergen er helt unike

Opplevelser

Shopping i Bergen: – Klærne er som kunst i et galleri

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.