Med kokk fra gastronomiske Cádiz gir nyheten Fresquito deg en eksplosjon av ekte og autentiske spanske smaker - rett til bordet ditt. Restauranten ligger vegg i vegg med Frescohallen – med utgang til Fisketorget og shopping.

Åpningstider

Tirsdag – lørdag: 12:00 – 22:00
Baren er åpen til 01:00

(stengt mandag og søndag)

Kontakt: + 47 413 83 100

Kontakt Giovanni + 47 959 35 870

giovanni.sanchez@bergenbors.no

* Er dere flere enn 10 personer, vennligst kontakt oss direkte for booking av bord: post@frescohallen.no

Sharing meny

Sharing meny for bedrifter og store grupper (fra 10 personer)

En gastronomisk reise gjennom Spania:

Standardmeny – 899,- per person

Luksusmeny – 1 090,- per person

Oppgrader opplevelsen med vår vinpakke, fra 759,- per person.

Kontakt:

post@frescohallen.no

giovanni.sanchez@bergenbors.no

Menú en Fresquito

  • Olivas gordales

    Gordal-oliven

    ( 3 )

    60,-
  • Pan y alioli

    Brød og aioli

    ( 2, 4 )

    40,-
  • Tabla de embutidos ibéricos

    Iberisk speke- og ostefat: chorizo, salami, skinke, manchego-ost, oliven, brød og aioli

    ( 1, 2, 3 )

    499,-
  • Ensalada de burrata al pesto, tomate cherry y peras confitadas

    Salat med burrata, pesto, cherrytomater og kandiserte pærer

    ( 1, 3, 9 )

    295,-
  • Ensalada de tomate, aguacate y aceitunas

    Salat med tomat, avokado og oliven

    ( 1, 3 )

    250,-
  • Ensaladilla de gambas, sésamo negro y chips de gambas

    Salat med reker, svarte sesamfrø og rekechips

    ( 1, 2, 3, 4, 6, 12 )

    150,-
  • Tortilla de patatas española con chorizo y alioli

    Spansk omelett med chorizo og aioli

    ( 1, 3, 4 )

    165,-
  • Pimientos de Padrón fritos con ajiverde

    Stekt Padrón-paprika med aji verde-saus

    149,-
  • Papas arrugadas con mojo picón

    Saltkokte poteter med mojo picón-marinade

    129,-
  • Croquetas de jamón ibérico y mayonesa de albahaca

    Kroketter med iberisk skinke og basilikummajones

    ( 1, 2, 4 )

    95,-
  • Tosta gratinada bacalao pimiento piquillo

    Gratinert toast med torsk, piquillo-paprika og parmesanost

    ( 1, 2, 3, 10 )

    185,-

  • Gambas al ajillo

    Hvitløksreker

    ( 3, 6 )

    195,-
  • Tosta de atún con mayonesa de soja

    Toast med tunfisk og soyamajones

    ( 2, 3, 11, 13, 1, 9 )

    185,-
  • Mejillones en salsa marinera con espárragos verdes

    Blåskjell i marinarasaus med grønne asparges

    ( 3, 7 )

    179,-
  • Vieiras a la brasa, alcachofa y crema de panceta ahumada

    Grillede kamskjell, artisjokk og kremet saus med røkt bacon

    ( 3, 7 )

    199,-
  • Pulpo a la brasa, parmentier de patatas y mayonesa picante

    Grillet blekksprut, potetpuré og krydret majones

    ( 1, 3, 4, 7 )

    195,-
  • Merluza en salsa verde con patatas confitadas

    Lysing i grønn saus med konfiterte poteter

    ( 2, 3, 10 )

    220,-
  • Escalope de cerdo, huevo y trufa

    Svinekjøtt, egg og escalope av trøffel

    ( 2, 4 )

    320,-
  • Gratinado de carrillera ibérica trufada, cremoso de chorizo y tomillo

    Gratinert iberisk svinekjake med trøffel, chorizo og kremet timiansaus

    ( 1, 3 )

    295,-
  • Aguja ibérica a baja temperatura, cremoso de setas y manzana

    Langtidskokt iberisk seilfisk med sopp og kremet eplesaus

    ( 1, 3 )

    350,-

Postres

  • Tarta de queso, helado de vainilla y compota de fresas

    Ostekake, vaniljeis og jordbærkompott

    ( 1, 2, 4 )

    175,-
  • Chocolate, pistacho y avellana

    Sjokolade, pistasj og hasselnøtt

    ( 4, 9 )

    165,-

Allergener

1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter

Om Fresquito

Fresquito er en tapasbar og restaurant for deg som er glad i det spanske kjøkken, Sør-Amerikas kulinariske tradisjoner, god vin, cocktails og musikk. På kjøkkenet står kokk Cristian Ponce, som har lang erfaring fra restauranter i Cádiz på sørkysten av Spania. Han har tatt med seg lokale spesialiteter som pescaíto frito (fritert fisk) og tapas, og han har bygget en meny som også baserer seg på fersk sjømat.  

Det er restaurantsjef Giovanni Sánchez som står bak Fresquito, og det er stor sannsynlighet for at du møter Gio i døren – både for en klem, ypperlig service og personlige anbefalinger når det gjelder både mat og drikke.  

«Hos meg kan du ikke reservere bord. Jeg vil at det skal være kø og spenning i gaten utenfor. Og at alle skal ha mulighet til å spise her», sier han selv. 

Restauranten ligger vegg i vegg med Frescohallen Bergen Børs Hotel, og åpnet i mars 2024. Nyheten Fresquito har dermed også åpnet dørene som gir direkte tilgang til både Vågsallmenningen, Fisketorget og Vågen.

Mat og drikke

Fresquito – Bergens livligste sted for spanske smaker

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.