Med kokk fra gastronomiske Cádiz gir nyheten Fresquito deg en eksplosjon av ekte og autentiske spanske smaker - rett til bordet ditt. Restauranten ligger vegg i vegg med Frescohallen – med utgang til Fisketorget og shopping.
Restaurant Fresquito inviterer til en kveld med femretters middag og vinsmaking med fem spanske viner.
Winemakers Dinner består av: fem viner og fem retter fra det spanske kjøkken.
Fredag 3. mai klokken 19:00 på Fresquito
Pris: 1390,- kroner
(Begrenset antall plasser)
Fresquito har Bergens beste beliggenhet, med den beste utsikten til 17. mai–toget og folkefesten.
Ta kontakt med oss her for bord: 959 35 870
Tirsdag – lørdag: 12:00 – 22:00
Baren er åpen til 01:00
Kontakt: + 47 413 83 100
Kontakt Giovanni + 47 959 35 870
giovanni.sanchez@bergenbors.no
Det er ikke mulig å booke bord på Fresquito, men vi ønsker deg hjertelig velkommen for drop-in.
* Menyen vår endres ofte, og består av de beste lokale råvarene. Vi ser frem til å dele den med deg når du kommer for å spise hos oss!
Fresquito er en tapasbar og restaurant for deg som er glad i det spanske kjøkken, Sør-Amerikas kulinariske tradisjoner, god vin, cocktails og musikk. På kjøkkenet står kokk Cristian Ponce, som har lang erfaring fra restauranter i Cádiz på sørkysten av Spania. Han har tatt med seg lokale spesialiteter som pescaíto frito (fritert fisk) og tapas, og han har bygget en meny som også baserer seg på fersk sjømat.
Det er restaurantsjef Giovanni Sánchez som står bak Fresquito, og det er stor sannsynlighet for at du møter Gio i døren – både for en klem, ypperlig service og personlige anbefalinger når det gjelder både mat og drikke.
«Hos meg kan du ikke reservere bord. Jeg vil at det skal være kø og spenning i gaten utenfor. Og at alle skal ha mulighet til å spise her», sier han selv.
Restauranten ligger vegg i vegg med Frescohallen på Bergen Børs Hotel, og åpnet i mars 2024. Nyheten Fresquito har dermed også åpnet dørene som gir direkte tilgang til både Vågsallmenningen, Fisketorget og Vågen.