Olivas gordales
Gordal-oliven
( 3 )
Med kokk fra gastronomiske Cádiz gir nyheten Fresquito deg en eksplosjon av ekte og autentiske spanske smaker - rett til bordet ditt. Restauranten ligger vegg i vegg med Frescohallen – med utgang til Fisketorget og shopping.
Tirsdag – lørdag: 12:00 – 22:00
Baren er åpen til 01:00
(stengt mandag og søndag)
Kontakt: + 47 413 83 100
Kontakt Giovanni + 47 959 35 870
giovanni.sanchez@bergenbors.no
* Er dere flere enn 10 personer, vennligst kontakt oss direkte for booking av bord: post@frescohallen.no
Sharing meny for bedrifter og store grupper (fra 10 personer)
En gastronomisk reise gjennom Spania:
Standardmeny – 899,- per person
Luksusmeny – 1 090,- per person
Oppgrader opplevelsen med vår vinpakke, fra 759,- per person.
Kontakt:
Gordal-oliven
( 3 )
Brød og aioli
( 2, 4 )
Iberisk speke- og ostefat: chorizo, salami, skinke, manchego-ost, oliven, brød og aioli
( 1, 2, 3 )
Salat med burrata, pesto, cherrytomater og kandiserte pærer
( 1, 3, 9 )
Salat med tomat, avokado og oliven
( 1, 3 )
Salat med reker, svarte sesamfrø og rekechips
( 1, 2, 3, 4, 6, 12 )
Spansk omelett med chorizo og aioli
( 1, 3, 4 )
Stekt Padrón-paprika med aji verde-saus
Saltkokte poteter med mojo picón-marinade
Kroketter med iberisk skinke og basilikummajones
( 1, 2, 4 )
Gratinert toast med torsk, piquillo-paprika og parmesanost
( 1, 2, 3, 10 )
Hvitløksreker
( 3, 6 )
Toast med tunfisk og soyamajones
( 2, 3, 11, 13, 1, 9 )
Blåskjell i marinarasaus med grønne asparges
( 3, 7 )
Grillede kamskjell, artisjokk og kremet saus med røkt bacon
( 3, 7 )
Grillet blekksprut, potetpuré og krydret majones
( 1, 3, 4, 7 )
Lysing i grønn saus med konfiterte poteter
( 2, 3, 10 )
Svinekjøtt, egg og escalope av trøffel
( 2, 4 )
Gratinert iberisk svinekjake med trøffel, chorizo og kremet timiansaus
( 1, 3 )
Langtidskokt iberisk seilfisk med sopp og kremet eplesaus
( 1, 3 )
Ostekake, vaniljeis og jordbærkompott
( 1, 2, 4 )
Sjokolade, pistasj og hasselnøtt
( 4, 9 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter
Fresquito er en tapasbar og restaurant for deg som er glad i det spanske kjøkken, Sør-Amerikas kulinariske tradisjoner, god vin, cocktails og musikk. På kjøkkenet står kokk Cristian Ponce, som har lang erfaring fra restauranter i Cádiz på sørkysten av Spania. Han har tatt med seg lokale spesialiteter som pescaíto frito (fritert fisk) og tapas, og han har bygget en meny som også baserer seg på fersk sjømat.
Det er restaurantsjef Giovanni Sánchez som står bak Fresquito, og det er stor sannsynlighet for at du møter Gio i døren – både for en klem, ypperlig service og personlige anbefalinger når det gjelder både mat og drikke.
«Hos meg kan du ikke reservere bord. Jeg vil at det skal være kø og spenning i gaten utenfor. Og at alle skal ha mulighet til å spise her», sier han selv.
Restauranten ligger vegg i vegg med Frescohallen på Bergen Børs Hotel, og åpnet i mars 2024. Nyheten Fresquito har dermed også åpnet dørene som gir direkte tilgang til både Vågsallmenningen, Fisketorget og Vågen.