Focaccia
Med økologisk smør.
( 1, 2 )
Matbaren på Zander K Hotel serverer energisk stemning fra morgen til kveld, og retter basert på kortreiste, økologiske råvarer. Her spiser du både lunsj og middag. På kveldstid kan du smake øl fra lokale mikrobryggeri og spennende vin i baren.
Mandag – søndag: kl. 17:00 – 22:00.
Adresse: Zander Kaaes gate 8, 5015 Bergen
Ønsker du mer info eller spørsmål? Send e-post eller ring oss på 55 36 20 40
Med økologisk smør.
( 1, 2 )
Blåskjell, sjalottløk, fløte, vin, urter. Serveres med pommes frites og aioli.
( 1, 3, 7 )
Oksehale, grillet ananas, salsa, løk, koriander, maistortilla.
( 3 )
Fritert fisk, chiliremulade, guacamole, rødkål, salsa, maistortilla.
( 1, 2, 4, 10, 13 )
Hjertesalat, kyllinglår, tomat, oliven, krutonger, parmesan, vinaigrette.
( 1, 2, 4, 13 )
Sopp, erter, parmesan.
( 1, 3 )
Pommes frites, bulgur, syltet løk, løk, hjertesalat, guacamole.
( 2, 3 )
Bakt spisskål, grillet lime, sprøstekt fiskeskinn, avokado, chimichurri.
( 1, 10 )
Erter, minigulrøtter, brent vårløk, sjøgress, hollandaise.
( 1, 10 )
Grillet mais, asparges, tomat, Patrón XO-sjy.
Entrecôte av kalv, gnocchi, ruccola, parmesan, Hanasand-tomater.
Kvernet høyrygg, bacon, cheddar, bakt hvitløksmajones, tomat og salat.
( 1, 2, 3, 4, 11, 13 )
Med bakt hvitløksmajones, salat, tomat og avokado.
( 1, 2, 3, 11, 12, 13 )
Tomatsaus, Hanasand-tomater, mozzarella, basilikum.
( 1, 2, 4 )
Tomatsaus, mozzarella, ’nduja og vårløk.
( 1, 2, 4 )
Ricotta, ristet sopp, kyllinglår, ruccola.
( 1, 2, 4 )
Vongole, hvitløk, chili, persille.
Trøffel, sopp, spekeskinke, ruccola.
( 1, 2, 3, 4 )
Med bacon, Fanaost og bakt hvitløksmajones.
( 1, 4, 13 )
’Nduja, cheddar, vårløk.
( 1 )
Peanøttpralin, sjokoladepaté, brent hvit sjokolade, karamellis.
( 1, 2, 4, 16 )
Amaretti-kjeks, fermenterte blåbær, lemon curd.
( 1, 4, 15 )
Med salt karamell.
( 1, 4 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter
Matbaren på Zander K Hotel er et godt sted å finne roen, og et moderne møtested midt i Bergen sentrum. Lokalet er velegnet for en prat, uformelle møter eller arbeidsøkter. Matbaren tilbyr god kaffe, lunsj og middag. Sentralt i vår matfilosofi står bruken av kortreiste, økologiske og bærekraftige råvarer. På vår meny finner du derfor retter bestående av lokale produkter og sesonggrønnsaker.
I baren vår møter du venner eller kolleager for afterwork. Her serverer vi blant annet økologisk vin og mikrobrygget øl fra lokale ølprodusenter med stort utvalg på glass.