Focaccia
Salame stofelotto – artisjokkrem – tomat – aubergine – mozzarella
( 2, 4, 13 )
Matbaren på Zander K Hotel serverer energisk stemning fra morgen til kveld, og retter basert på kortreiste, økologiske råvarer. Her spiser du både lunsj og middag. På kveldstid kan du smake øl fra lokale mikrobryggeri og spennende vin i baren.
Mandag – søndag:
Lunsj 12:00 – 15:00
Middag 17:00 – 22:00
*lunsj er ikke tilgjengelig på lørdager og søndager
Baren er åpen hver dag til klokken 00:00
Adresse: Zander Kaaes gate 8, 5015 Bergen
Ønsker du mer info eller spørsmål? Send e-post eller ring oss på 55 36 20 40
Salame stofelotto – artisjokkrem – tomat – aubergine – mozzarella
( 2, 4, 13 )
Mortadella-skinke – pistasjpesto – mozzarella
( 1, 2, 14 )
Storfekjøtt – syltet løk – ost – paprika
( 1, 2 )
Kyllinglår – focaccia - romanosalat – sprøstekt bacon – bakt hvitløk-aioli
( 2, 3, 4, 13 )
Tomatsaus – Hanasand-tomater – mozzarella – basilikum
( 1, 2, 3 )
Blåskjell – sjalottløk – fløte – vin – urter
( 1, 3, 7 )
( 2, 3 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter
Hvit tomatsuppe - ricotta - kongekrabbe - tomat
( 1, 2, 3, 4, 6 )
Østerssopp - røkt and og parmesanchips
( 1 )
Chashu - egg - vårløk - bambus - sopp - nudler - spirer
( 2, 4, 11, 13 )
Estragonmajo
( 2, 4, 13 )
Blåskjell - sjalottløk - fløte - vin - urter. Serveres med pommes frites og aioli
( 1, 3, 7 )
Kyllinglår - tomat - oliven - mozzarella - krutonger - vinaigrette
( 1, 2, 3, 13 )
Jordskokkpuré - N`duja crumble - chorizo cassoulet
( 1, 10, 2 )
Potet og purreløkpurré - siderbresert purreløk - pancetta - pistasjnøtter - kapers - brunet smør
( 1, 10, 14 )
Kalveentrecôte - vinaigrette - gnocchi - ruccola - pecorino - hanasand-tomat - parmesan
( 1, 2, 3, 4, 13 )
Crispy filodeig - tomat- og auberginekompo - syltede løkblade - krydderpanko - grønnkål - grillet og pisket geitost fra Dovre
( 1, 2, 3 )
Marinert høyrygg - bakt hvitløk-aioli - bacon - cheddar - tomat - syltet rødløk - crispisalat
( 1, 2, 3, 4, 11, 13 )
Bakt hvitløk-aioli - avocado - tomat - syltet rødløk - crispisalat
( 1, 2, 3, 11, 13, 12 )
Tomatsaus, Hanasand-tomat, mozzarella, basilikum.
( 1, 2, 3 )
Tomatsaus - parma - pinjekjerner - parmesan - ruccola
( 1, 2, 3 )
Tomatsaus - mozzarella - mortadella - pistasjpesto
( 1, 2, 3, 14 )
Trøffel - sopp - parma - ruccola - parmesan
( 1, 2, 4 )
Scampi - tomat - persille - hvitløk - sjalottløk
( 1, 2, 4, 6 )
Bakt hvitløk-aioli - bacon - parmesan
( 1, 4, 13 )
Trøffelaioli - parmesan
( 1, 4, 13 )
( 1 )
Serveres med ketchup. Aioli 20,-
Tomat - løk - oliven - vinaigrette
( 13 )
Kokos - sjokolade - flambert ananas - pasjonsfruktcurd - sponge cake
( 1, 2 )
Kandisert sitron - sitroncrumble - honning og sitronkaramell
( 1, 2 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter
Matbaren på Zander K Hotel er et godt sted å finne roen, og et moderne møtested midt i Bergen sentrum. Lokalet er velegnet for en prat, uformelle møter eller arbeidsøkter. Matbaren tilbyr god kaffe, lunsj og middag. Sentralt i vår matfilosofi står bruken av kortreiste, økologiske og bærekraftige råvarer. På vår meny finner du derfor retter bestående av lokale produkter og sesonggrønnsaker.
I baren vår møter du venner eller kolleager for afterwork. Her serverer vi blant annet økologisk vin og mikrobrygget øl fra lokale ølprodusenter med stort utvalg på glass.