Selskapslokaler

Vår viktigste oppgave er å skape minnerike opplevelser for deg, familien og venner. Vi har selskapslokaler som passer til alt fra bryllup og konfirmasjon til jubileum. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg gjerne med å finne riktig lokale til din fest.

Frescohallen

Den gamle børshallen på Bergen Børs Hotel oser av historie. Stedet huser egen bar, imponerende vinkart og matopplevelser dere vil huske. Frescohallen kan romme opp mot 500 gjester til mingling og 250 sittende – perfekt for store selskap.

Grand Hotel Terminus

På Grand Hotel Terminus er det en kombinasjon av klassiske og moderne selskapslokaler. Vi har alt fra intime lokaler for mindre selskap til vårt største lokale, Terminus Hall, hvor det er plass til 250 gjester.

Zander K Hotel

Zander K har et lokale på 126 kvm som kan deles inn i tre mindre lokaler. Vi kan derfor tilrettelegge for både store og små selskap. Totalt er det plass til 150 gjester når hele lokalet benyttes.

Grand Bergen

Grand Bergen er et populært sted for feiring av runde dager, brylluper, konfirmasjoner og dåp. Vår største sal, Store Festsal, har plass til 300 deltakere.

Inspirasjon

Opplevelser

De aller beste fotturene i Bergen: – Helt fantastisk utsikt

Opplevelser

Derfor er Bergen sentrum Aashilds favorittsted

Opplevelser

Her finner du verdens vakreste Munch-samling

Opplevelser

Blomstereksperten: – Byfjellene i Bergen er helt unike

Aktuelt

Gjester fra hele verden elsker dette produktet hos De Bergenske

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.