Meny
Runde bord dekket til selskap med blått lys i lokalet.

Bedriftsarrangement

Festmiddag, kick-off, årsfest eller jubileum? De Bergenske har festlokaler som passer til de fleste bedriftsarrangement. Vi er eksperter på å arrangere fest, og har både klassiske, moderne og historiske lokaler som er egnet for både store og små anledninger. Vårt flinke vertskap hjelper deg med planleggingen og gjennomføringen, og lager en hyggelig ramme for din bedrifts neste arrangement.

Festlokale med rundebord dekket til selskap. Parkett på gulv og store malerier på veggen.

Lokaler med særpreg

Klassisk, rustikt eller moderne? Uansett hva dere er på jakt etter, hjelper vi deg med å finne et lokale som passer akkurat til ditt arrangement. Om du planlegger en mindre, intim middag eller en storslått årsfest eller jubileum har vi et lokale som vil være midt i blinken.

Skreddersydd arrangement

Vi tilpasser mottakelser, scene og dansegulv – alt som er nødvendig for å lage et skikkelig arrangement. Når dere velger De Bergenske, vil dere få et helhetlig konsept som er tilpasset etter dine preferanser. Vi tilrettelegger for at alle skal få en fantastisk opplevelse, slik at arrangementet blir husket i flere år fremover.

Tallerken med fisk og tilbehør.

Smakfulle menyer

Hos oss får dere smaksopplevelser basert på kortreiste, lokale mattradisjoner. Våre vinkelnere finner frem til drikkevarer som passer til maten. Det kan velges fra flotte selskapsmenyer til uformell tapas. Ta kontakt med oss om dere ønsker noe annet på menyen.

 

Framsiden av Villa Terminus med hage og sittegrupper.

Hagefest midt i Bergen sentrum?

For en spesiell opplevelse midt i Bergen sentrum, er det mulig å samle avdelingen eller bedriften til hagefest i den nydelige klassiske hagen ved Grand Terminus. Hagen kan benyttes til flere ulike arrangementer som for eksempel grilling og konserter. Villahagen ligger i tilknytning til Terminus Hall og Terminus Forum.

Hotellrom med dobbeltseng, vindu og lyse farger på vegg og gardiner

Overnatting?

Kombiner gjerne arrangementet med overnatting og lekker frokost neste morgen. Vi har 655 hotellrom sentralt i Bergen sentrum. Legger du bedriftens arrangement til De Bergenske, får dere rabatterte priser på overnatting.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.