Izakaya by Vladimir Pak

Izakaya by Vladimir Pak har åpnet dørene på Skostredet Hotel. Restauranten er drevet av Michelin-kokk Vladimir Pak, og her får du Bergens mest spennende og sosiale japanske street food-opplevelse.

Sharing food with another human being is an intimate act that should not be indulged in lightly

- M.F.K. Fisher

Åpningstider

Mandag til søndag 17:00 – 23:00

Kontakt:

Tel. +47 55 30 40 53

izakaya@skostredethotel.no

* Menyen kommer snart

Allergener

1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter

Om Izakaya by Vladimir Pak

I juni 2024 åpnet Michelin-kokk Vladimir Pak dørene til Izakaya by Vladimir Pak. Restauranten ligger i Skostredet Hotel, det sjette hotellet i hotellfamilien De Bergenske, midt i Bergens historiske bar- og restaurantområde, og bare noen få minutter unna søsterhotellet Bergen Børs Hotel.

Vladimir Pak, tidligere verdensmester i sushi, stod også bak Bare by Pak på Bergen Børs Hotel, som nå er blitt Bergens mest elegante mat– og vinbar.

Nå er det Izakaya by Vladimir Pak som står i fokus for den kjente kokken. Her inviteres gjestene til en kulinarisk reise som hyller smaker fra både Norge og Japan. Man kan nyte lokale råvarer fra Bergen kombinert med japansk mesterlig kokkekunst. En izakaya er nemlig en uformell japansk restaurant hvor man kan nyte småretter og alkoholholdige drikker i en sosial atmosfære.

Med Pak sin kjærlighet for izakaya kan man forvente den beste japanske street food-opplevelsen midt i Bergen sentrum.

Vi er glade for å ønske velkommen til Izakaya by Vladimir Pak!

Inspirasjon

Mat og drikke

Beste hotellfrokost: – Her er frokosten så god at du vil bli til lunsj

De Bergenske har skyhøye krav til dagens første måltid, og frokosten er alltid inkludert i prisen.

Mat og drikke

Sushikokken som ble bergtatt av Bergen

Sergey Pak skulle bare være et halvt år i Bergen for å besøke broren. Nå har stjernekokken bodd 13 år i Norge, og han er ikke i tvil; Bergen er byen i hans hjerte, og lidenskapen er japansk mat med råvarer fra Vestlandet.

Mat og drikke

De beste restaurantene i Bergen sentrum

Mat og drikke

Giovanni – den gjestfrie, bergenske gudfaren

Mat og drikke

Fresquito – Bergens livligste sted for spanske smaker

Mat og drikke

Kjøkkensjefens beste restaurant-tips i Bergen

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.