1. Seating small tasting
*Pris pr. pers. 14 retter
Den kulinariske reisen på Skostredet Hotel er en hyllest til smaker fra Norge og Japan. Omakse by Sergey Pak er hotellets fine dining-restaurant med fokus på norske råvarer, med teknikker fra det japanske kjøkken. Omakase er et japansk uttrykk som betyr «jeg overlater det til deg». Hos oss betyr det at gjestene overlater valget av retter til vår head chef.
Fine dining is an occasional luxury that feeds the soul as much as the body
- Malcolm ForbesTirsdag – lørdag
Første seating: 17:00
Andre seating: 20:00
*(1,5 – 2 timer per seating)
Kontakt:
Tlf: +47 55 30 40 55
*Pris pr. pers. 14 retter
*Pris pr.pers. 20 retter
* Vi beklager å informere om at vi ikke kan tilby glutenfrie, laktosefrie, veganske måltider eller alternativer uten sjømat. For andre forespørsler, vennligst kontakt oss før du bestiller.
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter
Omakase by Sergey Pak er en fullkommenhet av smak, service og eleganse. Restauranten åpnet dørene juli 2024 på 5-stjerners luksushotellet Skostredet Hotel.
Den eksklusive restauranten har kun ti plasser og ledes av mesterkokk Sergey Pak, vinner av Nordic Sushi Master Chef. Gourmetrestauranten tilbyr en førsteklasses japansk matopplevelse midt i Bergen sentrum. Nyt ferske, lokale råvarer, utsøkt sushi av høyeste kvalitet og et eksklusivt utvalg av verdens beste viner.
«Vi har noen av verdens beste råvarer. Da tåler vi at byen har noen ekstra regndager i året» – head chef Sergey Pak
Vi er glade for å ønske velkommen til Omakase by Sergey Pak
Adresse: Domkirkegaten 6, 5017 Bergen
Tel. +47 55 30 40 55
omakase@skostredethotel.no