Speilsalen på Bergen Børs Hotel er et av hotellets mest elegante og prestisjefylte lokaler. I denne storslåtte salen åpner vi BARE, hvor vi tilbyr en førsteklasses vin- og matopplevelse. Vinkjelleren vår er åpen for våre gjester, og våre dyktige sommelierer vil guide deg på en sensorisk reise.

Dette er New York-feeling midt i Bergen sentrum

- Brand & Concept Manager Yngve Hansen i De Bergenske

Åpningstider

Onsdag — lørdag: 17:00 – 24:00

Adresse: Torgallmenningen 2, 5014 Bergen

Kontakt: restaurant@barebergenske.no

+ 47 40 00 24 55

(Ønsker du å leie Speilsalen til et arrangement, vennligst ta kontakt med oss for detaljer når det gjelder tilgjengelighet, priser, og spesifikke behov.)

*BARE åpner i august 2024

Om BARE

I 3. etasje på Bergen Børs Hotel, som ligger midt i Bergen sentrum med utsikt til både Fisketorget og Torgallmenningen, ligger nyåpnede BARE.

Fra slutten av august 2024 lanserer vi det nye konseptet i lokalene til det som tidligere var Bare By Pak – nå det som vil bli Bergens sted å være etter jobb og på kveldstid, nemlig BARE. Dette vil være en spennende mat- og vinbar med fokus på vin, cocktails og mat.

BARE ligger i Speilsalen, som opprinnelig var en del av den gamle børsbygningen og dateres tilbake til slutten av 1800-tallet. Rommet er kjent for sitt storslåtte interiør, med høye tak, store speil, lysekroner og detaljer som gjenspeiler bygningens rike arkitektoniske storhetstid.

Speilsalen er i senere tid blitt restaurert, og rommet har bevart sin historiske sjarm, samtidig som det er oppdatert med moderne fasiliteter for å imøtekomme dagens behov. Nå er De Bergenske glade for å kunne ta imot gjester som vil nyte gode samtaler med venner, partneren eller kollegaer, med noe godt i glasset og retter som passer til.

– Den storslåtte speilsalen på Bergen Børs Hotel er et av Bergens vakreste rom, og midt i denne salen har vi en bar som fortjener oppmerksomhet. Her ønsker vi å tilby en førsteklasses vin- og matopplevelse, sier Brand & Concept Manager Yngve Hansen i De Bergenske.

Inspirasjon

Mat og drikke

Beste hotellfrokost: – Her er frokosten så god at du vil bli til lunsj

De Bergenske har skyhøye krav til dagens første måltid, og frokosten er alltid inkludert i prisen.

Mat og drikke

Sushikokken som ble bergtatt av Bergen

Sergey Pak skulle bare være et halvt år i Bergen for å besøke broren. Nå har stjernekokken bodd 13 år i Norge, og han er ikke i tvil; Bergen er byen i hans hjerte, og lidenskapen er japansk mat med råvarer fra Vestlandet.

Mat og drikke

De beste restaurantene i Bergen sentrum

Mat og drikke

Giovanni – den gjestfrie, bergenske gudfaren

Mat og drikke

Fresquito – Bergens livligste sted for spanske smaker

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.