Restauranter & barer

De Bergenske har noen av de beste og mest sentrale restaurantene i Bergen sentrum. Her kan du finne alt fra restaurant med Michelin-kokk, steder å samles for lunsj, familievennlige spisesteder, til barer med det mest spennende utvalget av whisky.

BARE

Nordiske og japanske råvarer med teknikker fra det Japanske kjøkken hvor vi behandler de beste tilgjengelige råvarene med respekt. På Bare by Pak er Michelin-kokk Vladimir Pak head chef. Restauranten ligger midt i Bergen sentrum.

Frescohallen

I classy og ærverdige Frescohallen serveres mat og drikke fra morgen til kveld. Syv dager i uken, året rundt. Spisestedet ligger i Bergen sentrum, og dere kan samles for både lunsj, middag eller drinker. Restauranten er perfekt for en date, men også større samlinger med vennegjengen eller familien.

Fresquito

Med kokk fra gastronomiske Cádiz gir nyheten Fresquito deg en eksplosjon av ekte og autentiske spanske smaker – rett til bordet ditt. Restauranten ligger midt i Bergen sentrum, med direkte tilgang til Fisketorget og Vågsallmenningen. Her spiser du tapas eller tar en drink i baren.

Matbaren på Zander K

I Matbaren på Zander K Hotel i Bergen serveres retter basert på kortreiste og økologiske råvarer. Her finner du også et stort utvalg av lokalt mikrobrygget øl. Restauranten ligger i gåavstand til Bergen sentrum, og byens kultur- og uteliv.

Wesselstuen

Om du vil besøke noe ekte, genuint og tradisjonelt bergensk ta turen innom Wesselstuen – midt i Bergen sentrum.

Izakaya by Vladimir Pak

Restauranten er drevet av Michelin-kokk Vladimir Pak, og her får du Bergens mest spennende og sosiale japanske street food-opplevelse.

Haven

Haven har beliggenhet midt i Bergen sentrum, og har uteservering året rundt. Hos oss slapper du av med deilig mat og drikke – og drinker på kveldstid.

Bar Amundsen

Bar Amundsen er stedet polfarer Roald Amundsen gjorde sitt siste intervju. Baren har en av Norges største whiskysamlinger, og er også et spisested for deg som vil ha mat ved siden av noe godt i glasset.

Tipsy

Dance ... and you'll feel better. Welcome to Tipsy cocktail bar.

Omakase by Sergey Pak

Omakse by Sergey Pak er Skostredet Hotels fine dining-restaurant med fokus på norske råvarer, med teknikker fra det japanske kjøkken.

Gavekort

Gavekortet kan benyttes på alle hoteller og restauranter hos De Bergenske.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.