Omakase by Sergey Pak

Den kulinariske reisen på Skostredet Hotel er en hyllest til smaker fra Norge og Japan. Omakse by Sergey Pak er hotellets fine dining-restaurant med fokus på norske råvarer, med teknikker fra det japanske kjøkken. Omakase er et japansk uttrykk som betyr «jeg overlater det til deg». Hos oss betyr det at gjestene overlater valget av retter til vår head chef.

Fine dining is an occasional luxury that feeds the soul as much as the body

- Malcolm Forbes

Åpningstider

Tirsdag – lørdag

Første seating: 17:00

Andre seating: 20:00

*(1,5 – 2 timer per seating)

Kontakt:

Tlf: +47 55 30 40 55

omakase@skostredethotel.no

Meny

  • 1. Seating small tasting

    *Pris pr. pers. 14 retter

    1095,-
  • Vinpakke fra

    950,-
  • 2. Seating full tasting

    *Pris pr.pers. 20 retter

    1850,-
  • Vinpakke fra

    1150,-
  • * Vi beklager å informere om at vi ikke kan tilby glutenfrie, laktosefrie, veganske måltider eller alternativer uten sjømat. For andre forespørsler, vennligst kontakt oss før du bestiller.

Allergener

1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter

Om Omakase by Sergey Pak

Omakase by Sergey Pak er en fullkommenhet av smak, service og eleganse. Restauranten åpner dørene juli 2024 på 5-stjerners luksushotellet Skostredet Hotel.

Den eksklusive restauranten har kun ti plasser og ledes av mesterkokk Sergey Pak, vinner av Nordic Sushi Master Chef. Gourmetrestauranten tilbyr en førsteklasses japansk matopplevelse midt i Bergen sentrum. Nyt ferske, lokale råvarer, utsøkt sushi av høyeste kvalitet og et eksklusivt utvalg av verdens beste viner.

«Vi har noen av verdens beste råvarer. Da tåler vi at byen har noen ekstra regndager i året» – head chef Sergey Pak

Vi er glade for å ønske velkommen til Omakase by Sergey Pak

Inspirasjon

Mat og drikke

Beste hotellfrokost: – Her er frokosten så god at du vil bli til lunsj

De Bergenske har skyhøye krav til dagens første måltid, og frokosten er alltid inkludert i prisen.

Mat og drikke

Sushikokken som ble bergtatt av Bergen

Sergey Pak skulle bare være et halvt år i Bergen for å besøke broren. Nå har stjernekokken bodd 13 år i Norge, og han er ikke i tvil; Bergen er byen i hans hjerte, og lidenskapen er japansk mat med råvarer fra Vestlandet.

Mat og drikke

De beste restaurantene i Bergen sentrum

Mat og drikke

Giovanni – den gjestfrie, bergenske gudfaren

Mat og drikke

Fresquito – Bergens livligste sted for spanske smaker

Mat og drikke

Kjøkkensjefens beste restaurant-tips i Bergen

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.