Small tasting
*Pris pr. pers.
MICHELIN-restauranten Omakase av Sergey Pak handler ikke bare om utsøkt sjømat – den prisbelønte kokken Sergey Pak kombinerer de ferskeste lokale norske råvarene med presisjonen og det kunstneriske ved det japanske kjøkken. Omakase betyr «jeg overlater det til deg» på japansk. Legg ut på et kulinarisk eventyr med flere retter som kokken selv har satt sammen.
Fine dining is an occasional luxury that feeds the soul as much as the body
- Malcolm ForbesOnsdag og torsdag:
19.00 Full tasting
Fredag og Lørdag:
17.00 Small tasting
20.00 Full tasting
Kontakt:
Tlf: +47 55 30 40 55
*Pris pr. pers.
*Pris pr.pers.
* Vi beklager å informere om at vi ikke kan tilby glutenfrie, laktosefrie, veganske måltider eller alternativer uten sjømat. For andre forespørsler, vennligst kontakt oss før du bestiller.
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete, 24: pinjekjerne, 25: valnøtt, 26: havre
Omakase by Sergey Pak er en fullkommenhet av smak, service og eleganse. Restauranten åpnet dørene juli 2024 på 5-stjerners luksushotellet Skostredet Hotel.
Den eksklusive Michelin-restauranten har kun ti plasser og ledes av mesterkokk Sergey Pak, vinner av Nordic Sushi Master Chef. Gourmetrestauranten tilbyr en førsteklasses japansk matopplevelse midt i Bergen sentrum. Nyt ferske, lokale råvarer, utsøkt sushi av høyeste kvalitet og et eksklusivt utvalg av verdens beste viner.
«Vi har noen av verdens beste råvarer. Da tåler vi at byen har noen ekstra regndager i året» – head chef Sergey Pak
Vi er glade for å ønske velkommen til Omakase by Sergey Pak
Adresse: Domkirkegaten 6, 5017 Bergen
Tel. +47 55 30 40 55
omakase@skostredethotel.no
Oppdag syv unike matopplevelser i Bergen – fra MICHELIN-mat og tapas til tradisjonsrike klassikere som prinsefisk og bergensk fiskesuppe.
I de dype fjordene, langs bratte fjellsider, under isbreer og tinder, vokser ren og smaksrik mat frem. The Fjordic Experience er en matreise gjennom Vestlandets ville, vakre natur – der råvarene får smaken av landskapet de springer ut fra.
I kjelleren i Bergen Børs så byens aller første restaurant dagens lys. Hotell- og restaurantfamilien De Bergenske forvalter denne arven og historien med dypeste kjærlighet og varter i dag opp med mat i verdensklasse.
BARE Vin og Matbar har nytt konsept og en helt ny meny.
Restauranten kombinerer et moderne restaurant–og barkonsept med en fascinerende fortid som imponerer. Utforsk historien her.
Kokk Adam Bjerck fra Engen Steakhouse guider deg gjennom hvordan du steker entrecôte hjemme.