Mat og drikke

Beste hotellfrokost: – Her er frokosten så god at du vil bli til lunsj

De Bergenske har skyhøye krav til dagens første måltid, og frokosten er alltid inkludert i prisen.

– Leverposteien vår er ren magi. Det er verdens beste leverpostei, ja, det tør jeg faktisk påstå, sier Brand & Concept Manager Yngve Hansen hos De Bergenske.

De Bergenske består av seks hoteller sentralt i Bergen sentrum, og uansett hvor du sjekker inn, består frokosten av kortreist, bærekraftig og sunn mat. Og frokosten er alltid inkludert i prisen.

– Vi har en litt annen tilnærming til frokosten, sammenlignet med andre hotell. Vi legger ekstremt mye arbeid i dagens første måltid, og har tilpassede produkter til hvert hotell.

Hvem har best hotellfrokost?

De Bergenske har best hotellfrokost i Bergen, mener Yngve og ler. Han påpeker at på alle deres seks hotell, er fokuset på norske mattradisjoner, som treffer på høy kvalitet hos både lokale gjester og tilreisende fra hele verden.

Og turister fra utlandet synes det er spesielt spennende med norske tradisjoner. En typisk norsk frokost består som regel av både kald- og varmmat. Hos De Bergenske kan du forsyne deg fra en frokostbuffé bestående av både kjøtt, ost, grønt, glutenfritt og svært god kaffe. Hotellene jobber mye med matsvinn og bærekraft, og for sistnevnte brukes det derfor mye lokale råvarer.

– Vi serverer vår egen honning og lokale produkter som både Fanaost og kortreist skinke. Vi ønsker å fremelske det som er fra bergensområdet. Vi skal ikke være størst på bredde, men ha fokus på kvalitet på alle elementer til gjestene. Bærekraft, sunt og grønt.

– Også er vi ekstremt opptatt av brød. Brødet er ferskt og lokalprodusert, sier Yngve.

Brand & Concept Manager Yngve Hansen hos De Bergenske.

Frokost på rommet

Det er lite som slår å nyte en elegant og avslappende start på dagen, kanskje med croissant og kaffe mens du ser ut av vinduet mot Fisketorget og Torgallmenningen? For akkurat slik er det om du bestiller frokost på rommet på Bergen Børs Hotel. Ekte Breakfast at Tiffany’s-følelse.

– For mange er frokost på rommet et viktig tilbud, og noe du kan få på alle våre hotell. Ingenting er som en rolig start på dagen med croissant, frukt, fersk juice og kaffe, sier Yngve.

Uansett om du bor på Bergen Børs Hotel, Grand Hotel Terminus, Villa Terminus, Zander K Hotel, Skostredet Hotel eller Heimen Hotel – vi er alltid oppe tidlig og er klar for å servere deg frokost i restauranten eller på rommet! Inkludert i prisen.

God morgen, og vi ønsker deg en god dag i Bergen!

Inspirasjon

Mat og drikke

Beste hotellfrokost: – Her er frokosten så god at du vil bli til lunsj

De Bergenske har skyhøye krav til dagens første måltid, og frokosten er alltid inkludert i prisen.

Mat og drikke

Sushikokken som ble bergtatt av Bergen

Sergey Pak skulle bare være et halvt år i Bergen for å besøke broren. Nå har stjernekokken bodd 13 år i Norge, og han er ikke i tvil; Bergen er byen i hans hjerte, og lidenskapen er japansk mat med råvarer fra Vestlandet.

Mat og drikke

De beste restaurantene i Bergen sentrum

Mat og drikke

Giovanni – den gjestfrie, bergenske gudfaren

Mat og drikke

Fresquito – Bergens livligste sted for spanske smaker

Mat og drikke

Kjøkkensjefens beste restaurant-tips i Bergen