Meny
Oppdekket bord med hvit duk og blomster.

Feiring av bursdag eller jubileum?

Skal du feire et jubileum i høst eller vinter? Hos De Bergenske kan du samle venner og familie og nyte god, kortreist mat i særegne omgivelser i Bergen sentrum. I over 100 år har vi arrangert ulike fester og feiringer. Vi hjelper deg med planleggingen og sørger for en vellykket gjennomføring av ditt selskap!

Enten du fyller 60 år, har bryllupsdag eller skal arrangere en familielunsj, hvor bedagelig er det ikke å kunne lene seg tilbake og komme til dekket bord hos oss? Vi sørger for en dag som gir gode minner – alt du trenger å gjøre er å møte opp på den store dagen. La oss invitere, dekorere, servere og rydde opp. Velkommen til De Bergenske!

Selskapsoppdekket bord i lyse farger.

Minneverdige feiringer hos De Bergenske

De Bergenske er ikke en vanlig kjede av hoteller og spisesteder – vi er en hotellfamilie, eid og drevet av en ekte bergensfamilie. Vår viktigste oppgave er å legge til rette for gode opplevelser i Bergen, både for tilreisende og fastboende.

Velger du å ha ditt neste selskap hos oss, kan du være trygg på at vi tilrettelegger for en dag som gir gode minner. Du som gjest skal få slappe av og nyte deilig mat i hyggelige omgivelser. Klassisk, moderne eller rustikk stil? Eget selskapslokale eller feiring på restaurant? Intimt selskap eller større fest? Vi hjelper deg å finne det riktige lokalet til akkurat ditt arrangement.

 

Grønn tallerken med fiskerett.

Selskapsmenyer

God mat og drikke er for mange høydepunktet når en stor dag skal feires. Som gjest hos oss får du servert mat basert på lokale, kortreiste råvarer. Ingrediensene er nøye valgt ut og kjøkkenteamet tryller frem de deiligste retter. Våre vinkelnere hjelper med å finne frem drikkevarer som passer til maten.

Trygge omgivelser

Sikkerhet for våre gjester og kolleger er vår første prioritet på alle måter. Vi tar alle forholdsregler for at du skal være trygg når du er gjest hos oss. Vi har grundige prosedyrer og rutiner på våre hoteller og spisesteder for å sikre akkurat det.

Ta gjerne kontakt med oss på tlf. +47 55 21 25 50 for en prat om din feiring eller send e-post til booking@debergenske.no.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.