Meny
Utvalg av råvarer som fisk, kjøtt og grønnsaker

Menyer

Vi tror på et gastronomisk mathåndverk i harmoni med natur og kultur. Vårt mål er å bruke ferske, lokale råvarer av høy kvalitet. Vi er faglærte kokker som sammen søker den gode, ekte smaken. Vi forplikter oss til å følge sesongene i vårt mangfold av retter. Mat er vår lidenskap, og vi lover deg en opplevelse av ekte matglede.

Selskapsmeny

Med kortreiste råvarer og det mest velsmakende innen de ulike sesongene, har kjøkkensjefene i De Bergenske satt sammen  selskapsmenyer som gjenspeiler kvalitet og god smak.

SELSKAPSMENY GRAND HOTEL TERMINUS

SELSKAPSMENY ZANDER K HOTEL

SELSKAPSMENY AUGUSTIN HOTEL

SELSKAPSMENY GRAND BERGEN

Tapasbuffet

Kjøkkenet byr på buffeter av smaksfristelser fra mange verdenshjørner. Her kan du nyte herlige småretter av eksklusive råvarer fra Norge, Spania, Italia, Frankrike og Japan. Tapasmenyene tilbys for grupper fra 15 personer og oppover. Mindre grupper på forespørsel.

Koldtbord

Et deilig koldtbord med forskjellige retter er som oftest et treffsikkert valg når du inviterer til fest.

Kakemeny

Vi har et utvalg av lekre kaker som kan bestilles til ditt selskap hos De Bergenske. Hva med å prøve vår bestselger, pasjonsfruktkake?

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.