Meny
Koldtbord med ulike retter

Koldtbord

Et trekksikkert valg når du inviterer til fest.

Vi tror på et gastronomisk mathåndverk i harmoni med natur og kultur. Vårt mål er å bruke ferske, lokale råvarer av høy kvalitet. Vi er faglærte kokker som sammen søker den gode, ekte smaken. Vi forplikter oss til å følge sesongene i vårt mangfold av retter. Mat er vår lidenskap, og vi lover deg en opplevelse av ekte matglede.

I tillegg til disse koldtbordene har vi menyer for tapasbuffeter, historie og tradisjon, fingermat og kanapeer, selskapsmenyer, julebord med mer. Har du spørsmål om menyene, lokaler, oppdekking, eller ønsker du en skreddersydd meny til akkurat ditt arrangement? Du er velkommen til å kontakte oss for råd!
Lykke til med ditt arrangement.

Koldtbord

  • 2 sorter sild.
  • Røkelaks med eggerøre.
  • Avkokt ørret med agurksalat og rømme.
  • Svinestek med surkål.
  • Gravet laks med sennepssaus.
  • Varmrøkt pepperlaks med rømme.
  • Pillede reker med majones.
  • Skalldyranretning.
  • Helstekt indrefilet med waldorfsalat.
  • Kalkunbryst med potetsalat.
  • Assortert spekemat.
  • Et utvalg av norske og franske oster.
  • Brød, smør, kjeks og flatbrød.
  • Hjemmelaget karamellpudding med kremsaus.
  • Frisk fruktsalat med pisket krem.

Kontakt booking på booking@debergenske.no for priser. | MINIMUM 30 PERSONER

Forslag varmretter

Varmretter kan bestilles i tillegg.

  • Svinestek med surkål og kokte poteter.
  • Lammestek med grønnsaker og fløtepoteter.
  • Biff Stroganoff med ris.
  • Biff Bourgogne.

Kontakt booking på booking@debergenske.no for priser.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.