Meny
Koldtbord med ulike retter

Koldtbord

Koldtbord

  • 2 sorter sild.
  • Røkelaks med eggerøre.
  • Avkokt ørret med agurksalat og rømme.
  • Svinestek med surkål.
  • Gravet laks med sennepssaus.
  • Varmrøkt pepperlaks med rømme.
  • Pillede reker med majones.
  • Skalldyranretning.
  • Helstekt indrefilet med waldorfsalat.
  • Kalkunbryst med potetsalat.
  • Assortert spekemat.
  • Et utvalg av norske og franske oster.
  • Brød, smør, kjeks og flatbrød.
  • Hjemmelaget karamellpudding med kremsaus.
  • Frisk fruktsalat med pisket krem.

395 KR PER KUVERT | MINIMUM 30 PERSONER

Forslag varmretter

Varmretter kan bestilles i tillegg.

  • Svinestek med surkål og kokte poteter.
  • Lammestek med grønnsaker og fløtepoteter.
  • Biff Stroganoff med ris.
  • Biff Bourgogne.

100 KR PER PERSON PER RETT

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.