KALDE RETTER
TATAKI PÅ LAKS med aprikos-chilichutney, frisk koriander.
KRYDDERSTEKTE SCAMPI med ruccolasalat og grillet paprika.
TYNNSKÅREN FENNIKELPØLSE med pepperrotkrem og ruccola.
ASPARGES OG SØTPOTETSALAT med fetaost og ristede gresskarkjerner.
VITELLO TONNATO – kalv med tunfiskmajones, ruccola, parmesan og pinjekjerner
TOMAT OG MOZZARELLASALAT med rødløk og basilikum.
GRANITYR – Aioli, hjemmelaget pesto, oliven, hjemmebakt focaccia.
VARME RETTER
PØLSER FRA BRAKSTAD med hjemmelaget surkål.
ALBONDIGAS – kjøttboller i sterk tomatsaus.
SALTBAKTE SMÅPOTETER med urter og hvitløksdressing.
MARINERTE KYLLINGVINGER med hot chilisaus.
DESSERTER
ØKOLOGISK BRIE FRA DOVRE med Terminus sin Lindehonning og karamelliserte valnøtter.
VANILJEPANNACOTTA servert med bringebærcoulis og friske bær.
520 KR PER KUVERT
Her har kjøkkensjefen plukket ut seks populære retter som passer for servering til mindre grupper. Vi setter de ulike rettene på fellesbordet, slik at man kan sende til hverandre.
CAPRESE SALAT – tomat, rødløk, mozzarella og basilikum.
KRYDDERSTEKTE SCAMPI med ruccolasalat og grillet paprika.
PØLSER FRA BRAKSTAD med hjemmelaget surkål.
ALBONDIGAS – kjøttboller i sterk tomatsaus.
ASPARGESBØNNESALAT med rødløk og vinagrette.
SALTBAKTE SMÅPOTETER med urter og hvitløksdressing.
GARNITYR – Aioli, hjemmelaget pesto, oliven, hjemmebakt focaccia.
295 KR PER KUVERT
Kjøkkenet har utviklet en minglebuffet – en lettere smårettbuffet, som kan spises stående. Denne menyen er svært velegnet for servering enten til lunsj eller som en annerledes, uformell, lettere middag.
TATAKI PÅ LAKS med aprikos- og chilichutney, frisk koriander.
KRYDDERSTEKTE SCAMPI med ruccolasalat og grillet paprika.
KYLLINGSPYD marinert i chili og hvitløk.
PØLSER FRA BRAKSTAD med hjemmelaget surkål
STEKTE SMÅPOTETER med salvie og hvitløk.
TYNNSKÅREN FENNIKELPØLSE med pepperrotkrem og ruccola.
ASPARGES OG SØTPOTETSALAT med fetaost og ristede gresskarkjerner.
TOMAT OG MOZZARELLASALAT brusehetta med oliventapenade.
ØKOLOGISK BRIE FRA DOVRE med Grand Terminus sin Lindehonning og karamelliserte valnøtter.
GARNITYR – Aioli, hjemmelaget pesto, oliven, hjemmebakt focaccia.
395 KR PER KUVERT
En tapasbuffet kan utvides med ekstra dessertalternativer etter dine ønsker.
EN EKSTRA DESSERT
servert på buffet.
65 KR PER PERSON
KJØKKENSJEFENS DESSERTTAPAS
med ulike søte fristelser servert på buffet.
110 KR PER PERSON