Meny
Tomat og mozerella salat på trefjøl

Tapasbuffet

Tapasbuffet – 12 retter

KALDE RETTER

TATAKI PÅ LAKS med aprikos-chilichutney, frisk koriander.

KRYDDERSTEKTE SCAMPI med ruccolasalat og grillet paprika.

TYNNSKÅREN FENNIKELPØLSE med pepperrotkrem og ruccola.

ASPARGES OG SØTPOTETSALAT med fetaost og ristede gresskarkjerner.

VITELLO TONNATO – kalv med tunfiskmajones, ruccola, parmesan og pinjekjerner

TOMAT OG MOZZARELLASALAT med rødløk og basilikum.

GRANITYR – Aioli, hjemmelaget pesto, oliven, hjemmebakt focaccia.

VARME RETTER

PØLSER FRA BRAKSTAD med hjemmelaget surkål.

ALBONDIGAS – kjøttboller i sterk tomatsaus.

SALTBAKTE SMÅPOTETER med urter og hvitløksdressing.

MARINERTE KYLLINGVINGER med hot chilisaus.

DESSERTER

ØKOLOGISK BRIE FRA DOVRE med Terminus sin Lindehonning og karamelliserte valnøtter.

VANILJEPANNACOTTA servert med bringebærcoulis og friske bær.

520 KR PER KUVERT

Tapasbuffet for små grupper – 6 retter

Her har kjøkkensjefen plukket ut seks populære retter som passer for servering til mindre grupper. Vi setter de ulike rettene på fellesbordet, slik at man kan sende til hverandre.

CAPRESE SALAT – tomat, rødløk, mozzarella og basilikum.

KRYDDERSTEKTE SCAMPI med ruccolasalat og grillet paprika.

PØLSER FRA BRAKSTAD med hjemmelaget surkål.

ALBONDIGAS – kjøttboller i sterk tomatsaus.

ASPARGESBØNNESALAT med rødløk og vinagrette.

SALTBAKTE SMÅPOTETER med urter og hvitløksdressing.

GARNITYR – Aioli, hjemmelaget pesto, oliven, hjemmebakt focaccia.

295 KR PER KUVERT

Tapasbuffet – fingermat – 9 retter

Kjøkkenet har utviklet en minglebuffet – en lettere smårettbuffet, som kan spises stående. Denne menyen er svært velegnet for servering enten til lunsj eller som en annerledes, uformell, lettere middag.

TATAKI PÅ LAKS med aprikos- og chilichutney, frisk koriander.

KRYDDERSTEKTE SCAMPI med ruccolasalat og grillet paprika.

KYLLINGSPYD marinert i chili og hvitløk.

PØLSER FRA BRAKSTAD med hjemmelaget surkål

STEKTE SMÅPOTETER med salvie og hvitløk.

TYNNSKÅREN FENNIKELPØLSE med pepperrotkrem og ruccola.

ASPARGES OG SØTPOTETSALAT med fetaost og ristede gresskarkjerner.

TOMAT OG MOZZARELLASALAT brusehetta med oliventapenade.

ØKOLOGISK BRIE FRA DOVRE med Grand Terminus sin Lindehonning og karamelliserte valnøtter.

GARNITYR – Aioli, hjemmelaget pesto, oliven, hjemmebakt focaccia.

395 KR PER KUVERT

Ekstra dessert

En tapasbuffet kan utvides med ekstra dessertalternativer etter dine ønsker.

EN EKSTRA DESSERT
servert på buffet.

65 KR PER PERSON

KJØKKENSJEFENS DESSERTTAPAS
med ulike søte fristelser servert på buffet.

110 KR PER PERSON

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.