Meny
Festlokale med runde bord dekket til selskap med hvite duker.

Selskapslokaler

Vi har selskapslokaler i mange ulike stiler og størrelser i Bergen sentrum. Våre dyktige medarbeidere hjelper gjerne med å finne riktig lokale til akkurat ditt arrangement.

Frescohallen

En mister lett munn og mæle innenfor dørene til Frescohallen. Den gamle børshallen ved Vågsallmenningen i Bergen oser av historie.Vinene plukkes fra et rikholdig kart med både naturlige og klassiske viner. For den som liker cocktails, disker de opp med signaturdrinker og klassikere som gin & tonic med lokal gin fra Bareksten. Frescohallen kan romme opp mot 500 gjester til mingling og 250 sittende – perfekt for store selskap.

Grand Hotel Terminus

På Grand Hotel Terminus er det en kombinasjon av klassiske og moderne selskapslokaler. Vi har alt fra intime lokaler for mindre selskap til vårt største lokale, Terminus Hall, hvor det er plass til 250 gjester.

Zander K Hotel

Zander K har et lokale  på 126 kvm som kan deles inn i tre mindre lokaler. Vi kan derfor tilrettelegge for både store og små selskap. Totalt er det plass til 150 gjester når hele lokalet benyttes.

Festlokale med runde bord dekket til selskap med hvite duker.

Grand Bergen

Lokalene på Grand Bergen er kjennetegnet av tradisjon og eleganse. Vi har totalt fem lokaler i ulike størrelser. Vårt største lokale, Store Festsal, har en kapasitet på 270 gjester i langbordoppsett.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.