Meny
Festlokale med runde bord dekket til selskap med hvite duker.

Selskapslokaler

Vi har selskapslokaler i mange ulike stiler og størrelser i Bergen sentrum. Våre dyktige medarbeidere hjelper gjerne med å finne riktig lokale til akkurat ditt arrangement.

Bord med hvitduk og selskapsoppdekking på rad med grå kunst på veggen i enden.

Grand Hotel Terminus

På Grand Hotel Terminus er det en kombinasjon av klassiske og moderne selskapslokaler. Vi har alt fra intime lokaler for mindre selskap til vårt største lokale, Terminus Hall, hvor det er plass til 250 gjester.

Lokale med murvegg og lyse toner dekket til selskap.

Augustin Hotel

Augustin Hotel har hyggelige selskapslokaler for de store anledningene. Vi har plass til totalt 70 gjester i vårt største lokale, Skrivergaarden. Våre mindre lokaler, Rødder og Risan, passer godt til selskap og feiringer med 16 gjester eller færre.

Zander K Hotel

Zander K har et lokale  på 126 kvm som kan deles inn i tre mindre lokaler. Vi kan derfor tilrettelegge for både store og små selskap. Totalt er det plass til 150 gjester når hele lokalet benyttes.

Festlokale med runde bord dekket til selskap med hvite duker.

Grand Bergen

Lokalene på Grand Bergen er kjennetegnet av tradisjon og eleganse. Vi har totalt fem lokaler i ulike størrelser. Vårt største lokale, Store Festsal, har en kapasitet på 270 gjester i langbordoppsett.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.