Restauranter i Bergen

De Bergenske har noen av de beste og mest sentrale restaurantene i Bergen sentrum. Her kan du finne alt fra restaurant med Michelin-kokk, steder å samles for lunsj, familievennlige spisesteder, til barer med det mest spennende utvalget av whisky.

Frescohallen

I classy og ærverdige Frescohallen serveres mat og drikke fra morgen til kveld. Syv dager i uken, året rundt. Spisestedet ligger i Bergen sentrum, og dere kan samles for både lunsj, middag eller drinker. Restauranten er perfekt for en date, men også større samlinger med vennegjengen eller familien.

Fresquito

Med kokk fra gastronomiske Cádiz gir nyheten Fresquito deg en eksplosjon av ekte og autentiske spanske smaker – rett til bordet ditt. Restauranten ligger midt i Bergen sentrum, med direkte tilgang til Fisketorget og Vågsallmenningen. Her spiser du tapas eller tar en drink i baren.

BARE Vin og Matbar

I 3. etasje på Bergen Børs Hotel finner du et av Bergens mest inspirerende og elegante lokaler. Den storslåtte speilbaren huser BARE Vin og Matbar, kjent for sin førsteklasses vinkjeller og barsnacks-meny. Ønsker du en mer privat atmosfære? Vi tilbyr også chambre séparée hvor du kan samle venner eller kolleger for en uforstyrret kveld.

Matbaren på Zander K

I Matbaren på Zander K Hotel i Bergen serveres retter basert på kortreiste og økologiske råvarer. Her finner du også et stort utvalg av lokalt mikrobrygget øl. Restauranten ligger i gåavstand til Bergen sentrum, og byens kultur- og uteliv.

Wesselstuen

Om du vil besøke noe ekte, genuint og tradisjonelt bergensk, ta turen innom Wesselstuen – midt i Bergen sentrum.

Izakaya Skostredet

Midt i hjertet av Bergens mest livlige gate finner du en MICHELIN-anbefalt restaurant hvor tradisjonelle japanske småretter får nytt liv med ferske, kortreiste ingredienser fra norske hav og fjorder.

Haven

Haven har beliggenhet midt i Bergen sentrum, og har uteservering året rundt. Hos oss slapper du av med deilig mat og drikke – og drinker på kveldstid.

Amundsen Bar & Bistro

Amundsen Bar & Bistro er stedet polfarer Roald Amundsen gjorde sitt siste intervju. Baren har en av Norges største whiskysamlinger, og er også et spisested for deg som vil ha mat ved siden av noe godt i glasset.

Omakase by Sergey Pak

MICHELIN-restauranten Omakase av Sergey Pak handler ikke bare om utsøkt sjømat – den prisbelønte kokken Sergey Pak kombinerer de ferskeste lokale norske råvarene med presisjonen og det kunstneriske ved det japanske kjøkken.

Engen Steakhouse

Her møtes dere for de gode samtalene rundt grillen. Et fantastisk steakhouse med kvalitet i alle ledd.

Bjerck Restaurant & Bar

Restauranten er startet av gründer Adam Bjerck, og er stedet hvor du senker skuldrene til et godt måltid, med ferske ingredienser midt i sentrum.

Gavekort

Gavekortet kan benyttes på alle hoteller og restauranter hos De Bergenske.

Hold deg oppdatert

Registrer deg for å få ekstra gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.