Meny
Kokk danderer mat

MATBAREN PÅ ZANDER K

Matbaren på Zander K Hotel er et godt sted å møtes, og er velegnet for en prat, uformelle møter eller arbeidsøkter. Rettene er basert på kortreiste, økologiske råvarer. I baren serveres det økologisk vin og stort utvalg lokalt mikrobrygget øl.

ÅPNINGSTIDER

Mandager – søndager: kl. 1700 – 2200

KIPPERS BAR OG KAFÉ

Kippers ligger solvendt til på kaikanten, og på fine sommerdager er det en av byens mest populære uterestauranter. Her kan du spise mat tilberedt med hjertet, eller nyte en stille stund med en kopp nybrygget kaffe eller en duggfrisk øl like ute.

ÅPNINGSTIDER

Mandag – søndag: kl. 11:00 – 23:00

(Kjøkken 11:00 – 22:00)

LOGEHAVEN

Logehaven er en helårlig uterestaurant med beliggenhet i hjertet av Bergen. Den Nasjonale Scene, Den blå steinen og Torgallmenningen er kun et steinkast unna. Her kan du nyte deilige retter og drikke i lune og uformelle omgivelser.

ÅPNINGSTIDER

Søndag – torsdag: kl. 12:00 – 00:00
Fredag – lørdag: kl. 12:00 – 01:00

Kjøkkenet stenger klokken 22:00

Øvre Ole Bulls plass 6

WESSELSTUEN

Om du vil besøke noe ekte, genuint og tradisjonelt bergensk ta turen innom Wesselstuen – midt i Bergen sentrum.

ÅPNINGSTIDER

Mandag – lørdag: 1200 – 2300
Søndag: 1500 – 2200

Kjøkkenet stenger klokken 22:00

 

Øvre Ole Bulls plass 6

BARE by PAK

Nordiske og japanske råvarer med teknikker fra det Japanske kjøkken hvor vi behandler de beste tilgjengelige råvarer med respekt.Vladimir Pak, Itamae – vår headchef, vant gull i VM Sushi i Tokyo 2017, han har fått Michelin stjerne på sin restaurant «Omakase by Vladimir Pak» i 2020. Og i 2021 utnevnt til «goodwill ambassadør for formidling av japansk mat og kultur» av Ambassadør Kawamura ved den Japanske ambassaden i Oslo.

Onsdag til Lørdag 17:00 – 00:00

Mandag, tirsdag og søndag : Stengt

BAR AMUNDSEN

I Bar Amundsen, som er oppkalt etter polarforsker Roald Amundsen, er det vennlige og usnobbete bartendere som møter deg i baren. Stedet er prisbelønnet for sin Whiskysamling. I tillegg til god drikke, er det mulig å bestille mat.

ÅPNINGSTIDER

Mandag – lørdag: Kl. 1600-2330
Søndag: Stengt

Kjøkkenet på Bar Amundsen er åpent 1600 – 2200 mandag – lørdag.

Zander Kaaes gate 6

FRESCOHALLEN

Frescohallen, Bergens brasserie og storstue. I de unike lokalene etter landets første børs vil det serveres mat og drikke fra tidlig morgen til sen kveld. Syv dager i uken, året rundt.

ÅPNINGSTIDER RESTAURANT

Åpningstider frokost:

Mandag – Fredag:  07:00 – 10:00
Lørdag – Søndag:  08:00 – 11:00

Åpningstider restaurant:

Mandag – Lørdag:  12:00 – 22:00

Søndag: 13:00-22:00

Åpningstider bar:

Mandag – Torsdag: 12:00 – 01:00
Fredag –  Lørdag: 12:00 – 02:00

Søndag: 13:00 – 23:00

 

Vågsallmenningen 1

KULTURHUSET

Kulturhusets restaurant befinner seg i 1. etasje og på Mesaninen i 2. etasje. Restaurantens hovedfokus ligger på det bærekraftige, og vi tilbyr et bredt utvalg av både vegetariske og kjøtt/fisk-baserte retter.

Åpningstider:

Mandag: 11:00 – 19:00

Tirsdag – Onsdag: 11:00 – 01:00

Torsdag – Lørdag: 11:00 – 03:00

Søndag: Stengt

Kjøkkenet stenger klokken 21:00

Vaskerelven 8

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.