Meny
Kokk danderer mat
Restaurant med lyse tre møbler og grønne gardiner.

MATBAREN PÅ ZANDER K

Matbaren på Zander K Hotel er et godt sted å møtes, og er velegnet for en prat, uformelle møter eller arbeidsøkter. Rettene er basert på kortreiste, økologiske råvarer. I baren serveres det økologisk vin og stort utvalg lokalt mikrobrygget øl.

ÅPNINGSTIDER

Mandager – søndager: kl. 1700 – 2200

Et par bord med folk på en uteservering ved sjøen.

KIPPERS BAR OG KAFÉ

Kippers ligger solvendt til på kaikanten, og på fine sommerdager er det en av byens mest populære uterestauranter. Her kan du spise mat tilberedt med hjertet, eller nyte en stille stund med en kopp nybrygget kaffe eller en duggfrisk øl like ute.

ÅPNINGSTIDER

Mandag – søndag: kl. 11:00 – 23:00 (Kjøkken 11:00 – 22:00)

Uterestaurant med saueskinn på stolene.

LOGEHAVEN

Logehaven er en helårlig uterestaurant med beliggenhet i hjertet av Bergen. Den Nasjonale Scene, Den blå steinen og Torgallmenningen er kun et steinkast unna. Her kan du nyte deilige retter og drikke i lune og uformelle omgivelser.

ÅPNINGSTIDER

Søndag – torsdag: kl. 12:00 – 00:00
Fredag – lørdag: kl. 12:00 – 01:00

Tradisjonell restaurant med blomstrede stoler.

WESSELSTUEN

Wesselstuen ble en del av De Bergenske våren 2020. Om du vil besøke noe ekte, genuint og tradisjonelt bergensk ta turen innom Wesselstuen – midt i Bergen sentrum.

ÅPNINGSTIDER

Mandag – lørdag: 1200 – 2300
Søndag: 1500 – 2200

BARE RESTAURANT

I Michelin-restauranten, Bare Restaurant, serveres flerretters menyer basert på de beste lokale råvarer. De kreative smakene har basis i det nordiske kjøkken og fjordlandskapets ingredienser.

ÅPNINGSTIDER

Onsdag & fredag: 1800 – 2200

Torsdag & lørdag: 1700 – 2200

Mandag, tirsdag & søndag: Stengt.

Vinbar med sittegrupper med røde stoler og ben, samt trebord, og vinskap i bakgrunnen.

ALTONA VINBAR

På Altona hjelper våre sommelierer deg til å finne vinperler i alle prisklasser. Ta noen glass med vennegjengen? Eller kanskje en date med din utkårede? Den unike atmosfæren i 400 år gamle omgivelser passer for mange ulike settinger og behov.

ÅPNINGSTIDER

Onsdag – lørdag: Kl. 1700 – 2300

Kjøkkenet er åpent Kl. 1700 – 2200 onsdag – lørdag.

Historisk whiskybar med interiør i brune toner.

BAR AMUNDSEN

I Bar Amundsen, som er oppkalt etter polarforsker Roald Amundsen, er det vennlige og usnobbete bartendere som møter deg i baren. Stedet er prisbelønnet for sin Whiskysamling. I tillegg til god drikke, er det mulig å bestille mat.

ÅPNINGSTIDER

Tirsdag – lørdag: Kl. 1600-2330
Mandag og søndag: Stengt

Kjøkkenet på Bar Amundsen er åpent 1600 – 2200 tirsdag – lørdag.

Frescohallen tak

FRESCOHALLEN

Frescohallen, Bergens brasserie og storstue. I de unike lokalene etter landets første børs vil det serveres mat og drikke fra tidlig morgen til sen kveld. Syv dager i uken, året rundt.

ÅPNINGSTIDER FROKOST

Mandag – fredag: Kl. 0700 – 1000
Lørdag – søndag: Kl. 0800 – 1100

ÅPNINGSTIDER RESTAURANT

Mandag – søndag: Kl. 1200 – 2200

ÅPNINGSTIDER BAR

Mandag – torsdag: Kl. 1200 – 0100
Fredag – lørdag: Kl. 1200 – 0200
Søndag: Kl. 1200 – 2300

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.