Meny
Bord i selskapslokale pyntet til jul.

Julemeny

Julemeny gjelder for minimum 10 personer i Kippers Kafé & Bar eller lokalene Sardinen og Røkeriet. Hele selskapet må bestille samme meny. Vi tar selvfølgelig hensyn til allergener og dietter.

Hovedretter

HONNINGGLASERT, ELDHUSRØYKT PINNEKJØTT
med kålrotstappe, poteter og ribbefett.
To ganger servering
A: smør

SVINNERIBBE MED SPRØ SVOR
med rødkål, mandelpoteter og sjy.

LUTEFISK MED BACONFETT
med ertestuing og mandelpoteter.
To ganger servering
A: fisk, smør

JULETALLERKEN
Pinnekjøtt, svineribbe, julepølse og medisterkake.
Serveres med kålrotstappe, mandelpoteter og julesaus.
A: smør

Kontakt booking på booking@debergenske.no for priser.

Desserter

MULTEKREM
med krokan og krumkake.
A: laktose, mandel, gluten

KARAMELLPUDDING
med krem og krokan.
A: laktose, mandel

SJOKOLADEFONDANT
med vanliljeis.
A: egg, laktose, gluten

FRUKTSALAT
med bringebærsorbet.

Kontakt booking på booking@debergenske.no for priser.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.