Meny
Bord i selskapslokale pyntet til jul.

Julemeny

Julemeny gjelder for minimum 10 personer i Kippers Kafé & Bar eller lokalene Sardinen og Røkeriet. Hele selskapet må bestille samme meny. Vi tar selvfølgelig hensyn til allergener og dietter.

Hovedretter

HONNINGGLASERT, ELDHUSRØYKT PINNEKJØTT – 375 KR
med kålrotstappe, poteter og ribbefett.
To ganger servering – 525 KR
A: smør

SVINNERIBBE MED SPRØ SVOR – 345 KR
med rødkål, mandelpoteter og sjy.

LUTEFISK MED BACONFETT – 395 KR
med ertestuing og mandelpoteter.
To ganger servering – 525 KR
A: fisk, smør

JULETALLERKEN – 450 KR
Pinnekjøtt, svineribbe, julepølse og medisterkake.
Serveres med kålrotstappe, mandelpoteter og julesaus.
A: smør

Desserter

MULTEKREM – 125 KR
med krokan og krumkake.
A: laktose, mandel, gluten

KARAMELLPUDDING – 125 KR
med krem og krokan.
A: laktose, mandel

SJOKOLADEFONDANT – 125 KR
med vanliljeis.
A: egg, laktose, gluten

FRUKTSALAT
med bringebærsorbet – 125 KR

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.