Nordiske og japanske råvarer med teknikker fra det Japanske kjøkken hvor vi behandler de beste tilgjengelige råvarer med respekt.
I classy og ærverdige Frescohallen serveres mat og drikke fra tidlig morgen til sen kveld. Syv dager i uken, året rundt.
Med kokk fra gastronomiske Cádiz gir nyheten Fresquito deg en eksplosjon av ekte og autentiske spanske smaker - rett til bordet ditt.
I Matbaren på Zander K Hotel i Bergen serveres retter basert på kortreiste, økologiske råvarer. Stort utvalg av økologisk vin og lokalt mikrobrygget øl.
Om du vil besøke noe ekte, genuint og tradisjonelt bergensk ta turen innom Wesselstuen – midt i Bergen sentrum.
Haven har beliggenhet midt i Bergen sentrum, og har uteservering året rundt. Hos oss slapper du av med deilig mat og drikke – og drinker på kveldstid.
I whiskybaren Bar Amundsen serveres det forfriskninger og god mat i unike omgivelser.