LANGTIDSBAKT SALMA
Sukkersaltet med ingefær, ponzosaus.
ØRRET OG KVEITE CEVICHE
med rettich og vårløksalat.
POTETSALAT
med confitert and, ristede pistasjnøtter og soltomat.
RØKT SVINEKNOKETERRIN
med eplemarmelade og ristede hasselnøtter.
KRYDDER STEKTE KYLLINGVINGER
med hot chilisaus.
PØLSER FRA BRAKSTAD
med hjemmelaget surkål.
VITELLO TONNATO
kalv med tunfiskmajones, ruccola, parmesan og ristede pinjekjerner.
SYLTEDE BETER
med timian og chevrekrem.
CAPRESESAL AT
tomat, rødløk, mozzarella og basilikum.
ØKOLOGISK BRIE FRA DOVRE
med Terminus sin Lindehonning og karamelliserte valnøtter.
GARNITYR
aioli, hjemmelaget pesto, oliven og hjemmebakt focaccia.
GRATINERTE GREENSHELL
HELSTEKT K VEITE
urte og sitrusmarinert.
FERSK PASTA
med kremet blåskjell og hummerragu tilsmakt estragon.
POTETSAL AT
med confitert and, ristede pistasjenøtter
og soltomat.
BLINIS MED RØMME
løk og løyrom.
KAMSKJELL OG K VEITE CEVICHE
med lime, chili, rødløk, koriander og mango.
KALV SALTIMBOCCA ALL A ROMANA
parmaskinke, parmesan og salvie.
KALVECARPACCIO
med tunfiskmajonaise og ristede gresskarkjerner.
CÆSARSAL AT
med kylling, romanosalat, krutonger og cæsardressing.
T YNNSK ÅREN NORSK SPEKESKINKE
og italiensk fenikkelsalami.
ASPARGESBØNNESAL AT
med rødløk og vinagrette.
CAPRESESAL AT
tomat,rødløk,mozzarella og basilikum.
GARNIT YR
aioli, hjemmelaget pesto, oliven og hjemmebakt focaccia.
CRÈME BRÛLÉE
TATAKI PÅ LAKS
med aprikos-chilichutney, frisk koriander.
KRYDDERSTEKTE SCAMPI
med ruccolasalat og grillet paprika.
T YNNSKÅREN FENNIKELPØLSE
med pepperrotkrem og ruccola.
ASPARGES OG SØTPOTETSALAT
med fetaost og ristede gresskarkjerner.
VITELLO TONNATO
kalv med tunfiskmajones, ruccola, parmesan og pinjekjerner.
TOMAT OG MOZZARELLASALAT
med rødløk og basilikum.
GRANIT YR
aioli, hjemmelaget pesto, oliven, hjemmebakt focaccia.
PØLSER FRA BRAKSTAD
med hjemmelaget surkål.
ALBONDIGAS
kjøttboller i sterk tomatsaus.
SALTBAKTE SMÅPOTETER
med urter og hvitløksdressing.
MARINERTE KYLLINGVINGER
med hot chilisaus.
ØKOLOGISK BRIE FRA DOVRE
med Terminus sin Lindehonning og karamelliserte valnøtter.
VANILJEPANNACOTTA
servert med bringebærcoulis og friske bær.
Her har kjøkkensjefen plukket ut seks populære retter som passer for servering til mindre grupper. Vi setter de ulike rettene på fellesbordet, slik at man kan sende til hverandre.
CAPRESE SALAT
tomat, rødløk, mozzarella og basilikum.
KRYDDERSTEKTE SCAMPI
med ruccolasalat og grillet paprika.
PØLSER FRA BRAKSTAD
med hjemmelaget surkål.
ALBONDIGAS
kjøttboller i sterk tomatsaus.
ASPARGESBØNNESALAT
med rødløk og vinagrette.
SALTBAKTE SMÅPOTETER
med urter og hvitløksdressing.
GARNITYR
aioli, hjemmelaget pesto, oliven, hjemmebakt focaccia.
Kjøkkenet har utviklet en minglebuffet – en lettere smårettbuffet, som kan spises stående. Denne menyen er svært velegnet for servering i Terminus Hall foaje – bar /vrimleområdet, enten til lunsj eller som en annerledes, uformell, lettere middag.
TATAKI PÅ LAKS
med aprikos- og chilichutney, frisk koriander.
KRYDDER STEKTE SCAMPI
med ruccolasalat og grillet paprika.
K YLLINGSPYD
marinert i chili og hvitløk.
PØLSER FRA BRAKSTAD
med hjemmelaget surkål.
STEKTE SMÅPOTETER
med salvie og hvitløk.
TYNNSKÅREN FENNIKELPØLSE
med pepperrotkrem og ruccola.
ASPARGES OG SØTPOTETSALAT
med fetaost og ristede gresskarkjerner.
TOMAT OG MOZZARELLASALAT
brusehetta med oliventapenade.
ØKOLOGISK BRIE FRA DOVRE
med Terminus sm Lindehonning og karamelliserte valnøtter.
GARNITYR
aioli, hjemmelaget pesto, oliven, hjemmebakt focaccia.
En tapasbuffet kan utvides med ekstra dessertalternativer etter dine ønsker.
EN EKSTRA DESSERT
servert på buffet.
KJØKKENSJEFENS DESSERTTAPAS
med ulike søte fristelser servert på buffet.
I De Bergenske er vi bestandig på leting etter utsøkte smaksopplevelser for våre gjester, hvilket betyr gode vinprodusenter og godt håndverk når det gjelder produksjon av andre drikkevarer.